Informatie

Beleggen voor jongeren is een site over beleggen en alles wat met beleggen te maken heeft speciaal voor jongeren. Op beleggen voor jongeren vind je onder andere het laatste beurs nieuws en uitleg over beleggen en over alle beleggingsinstrumenten. Ook hebben we een Beleggerstest waar jij je kennis over het beleggen kan testen. Je kan ook met andere beleggende jongeren chatten in het forum en onze chat room. Voor vragen, opmerkingen of voor een vraag over beleggen  kan je ons bereiken door linksboven op E-mail ons te drukken. Wij beantwoorden al jullie vragen. Dus snap je iets niet? Laat het ons weten!

De website functioneert optimaal bij een schermresolutie van 800 x 600 pixels en met tekengrootte normaal. Bij een andere schermresolutie kan de website mogelijk niet juist worden weergegeven.

Deze website is met grote aandacht gemaakt, echter wij kunnen niet voorkomen dat er fouten optreden, wij accepteren geen enkele vorm van aansprakelijkheid.

Op de gehele website berust een copyright. Niets van deze website mag worden gebruikt voordat de webmaster daar toestemming voor heeft gegeven.

Copyright www.beleggenvoorjongeren.nl 2001 - 2018 Alle rechten voorbehouden