MELD JE GRATIS AAN BIJ BELEGGEN VOOR JONGEREN

              BELEGGEN VOOR JONGEREN

Nieuws:
IEX - 4 nummers Euro 10
Nieuws binnen en buitenland

Interactief:
Voorspel de AEX en win
Maak de beleggerstest

Adviezen:
Adviezen voor de AEX
Adviezen voor de AMX
Advies van de maand

Wat is beleggen:
Wat is beleggen

Wat wil ik
Waarmee kan ik oefenen
Waarin wil ik nu verder
Beleggen met groot geld

Waarin ga ik beleggen:
Aandelen
Beleggingsfondsen
Futures
Obligaties
Opties
Trackers
Turbos
Warrants

Ontmoet andere jongeren:
Chat in onze Chat Room
Post een bericht in het forum

Stelling van de maand:
Welke regio heeft op dit moment jou voorkeur?

West Europa
Oost Europa
Noord Amerika
Zuid Amerika
Japan
China
India
Overige
Geen voorkeur 

Links:
NL Beurs
IEX Beleggers Website
Postbank Easy Blue Fonds
Young Dynamic Fund
Meer links...

WELKOM BIJ BELEGGEN VOOR JONGEREN.NL

Beleggen voor jongeren is een site over beleggen en alles wat met beleggen te maken heeft speciaal voor jongeren. Op beleggen voor jongeren vind je onder andere het laatste beurs nieuws en een uitleg over beleggen en over alle beleggingsinstrumenten. Ook hebben we een Beleggerstest waar jij je kennis van het beleggen kan testen. Je kan ook met andere beleggende jongeren chatten in het forum en onze chat room. Tevens houden wij elke maand een prijsvraag. Voor vragen, opmerkingen of voor een vraag over het beleggen kan je ons bereiken door linksboven op E-mail ons te drukken. Wij beantwoorden al jullie vragen. Dus snap je iets niet? Laat het ons weten!

Test je kennis in de Beleggen voor Jongeren Beleggers test

Test je kennis over beleggen. Wij hebben elke maand een andere beleggerstest die bestaat uit een aantal meerkeuze vragen die je moet beantwoorden. Je krijgt je uitslag dan direct na het maken van de beleggerstest. Elke maand is weer een andere test met andere vragen en de testen van de vorige maanden kunnen ook nog worden gemaakt.

Voorspel de eindstand van de AEX en win elke maand prijzen

Voorspel nu elke maand de eindstand van de AEX index voor de laatste handelsdag van de volgende maand. Wie de stand van de AEX index goed voorspelt wint de maand prijs. Je kan elke maand meedoen, maar let wel op dat je alleen mee kan doen als je bent aangemeld voor de nieuwsbrief. De winnaar word vermeld in de nieuwsbrief en op de website. Veel Succes!

Nieuws op de Beleggen voor Jongeren nieuws pagina

Op de nieuws pagina staan alle nieuwsheadlines van verschillende beleggings websites. De nieuwsheadlines worden per minuut vernieuwd en linken direct naar de verschillende Nederlandse beleggings website.

Gratis aanmelden Beleggen voor Jongeren  nieuwsbrief

Meld je hier gratis aan voor de Beleggen voor Jongeren nieuwsbrief. Ontvang het laatste nieuws over beleggen en over de website Beleggen voor Jongeren. Je ontvangt dan de nieuwsbrief ongeveer elke twee weken. Als je aangemeld bent kan je ook elke maand mee doen met de prijsvraag die wij maandelijks houden. Je kan je natuurlijk ook weer op elk moment afmelden.

Adviezen van de AEX index en de AMX index

De adviezen van de AEX en AMX worden wekelijks vernieuwd en zijn altijd actueel. Bij alle fondsen uit de index worden koop, verkoop of houd adviezen gegeven. Ook word er elke maand een aandeel uitgeroepen als advies van de maand. De rendementen van de verschillenden adviezen worden vermeld zodat je dus kan zien wat de vorige adviezen waren en wat die hebben opgeleverd.

    

Copyright © www.beleggenvoorjongeren.nl 2001 - 2018 Alle rechten voorbehouden